Russels Lof

Herfstsferen

IMG_5325-b

Weinig paddenstoelen (nog) deze herfst, wel veel kleur gelukkig, goed licht en opvallend veel bloemen. Verder geen woorden ditmaal; ik laat de beelden maar spreken.

eIMG_5517

Mini en Maxi

gIMG_7956

Nog volop bloemen in de tuin: slaapmutjes, rozen, lathyrus, komkommerkruid … en deze ‘Morning Glory’ blauwe winde die net pas een paar dagen geleden is begonnen met bloeien. Tegen het zonlicht in zag ik binnenin de bloem een klein liefdespaar.

IMG_9778

Toch nog een paddenstoeltje gevonden: het enige echte kabouterhuis!

 

Advertenties

  • Wat leuk dat je die zo mooi vindt! Ik heb er een hele tijd opgevouwen onder gehangen om dit voor elkaar te krijgen. Het licht viel toen net precies goed, alleen werkte die bloem niet echt mee … die hing maar een beetje veel te laag te hangen 😉

   • Els Vergaerde

    Ik heb afgelopen jaar enorm genoten van “toevallige” ontmoetingen tijdens mijn struintochten langs het Mittelandkanaal. Bevers, beverratten, kraanvogels, een ree met haar kaflje, een vos, parelmoervlinders, kleine ijsvogelvlinders, enkele koninginnepages….en gisteren nog twee otters in Maagdenburg! Nu ik het zo zit op te sommen voel ik mij eigenlijk heel erg bevoorrecht… Ik moest mijn draai hier een beetje zien te vinden in dat nieuwe vaargebied, maar de natuur is hier nog zo puur Noortje… heel bijzonder.

    • Je opsomming is jaloersmakend, hoe geweldig Els! En óf je bevoorrecht bent maar voor iemand die het ook zo enorm kan waarderen als jij, is het natuurlijk ook zeer gegund!!

 1. yemrev

  Mooie platen, hoor. Te beginnen natuurlijk met dat schitterende spinneweb. Daarnaast spreken de wat abstractere platen mij erg aan (riet, waterkant, terugtrekkend groen), maar ook de rest mag gezien worden.
  Groet, Dick

 2. Helga

  Ik heb je weer teruggevonden ! Super deze mooie herfstfoto’s en ook hier is het ( nog ) genieten van de mooie kleuren.
  Nu lekker binnen met de cv op 22 graden want het is plotseling nat en guur.
  Morgen weer droger dus de wandeling stel ik ff uit !.
  De vliegenzwam nog niet tegengekomen maar …wie weet !
  Gelukkig jouw prachtige foto om naar te kijken..
  Dankjewel voor je leuke mail en nieuwe info.
  Lieve groeten, Helga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vogeltuin

De vogels die onze tuin bezoeken en de insecten en bloemen die er leven

Eveline Lenderink

op mijn werk rust copyright, wil je een foto gebruiken mail mij dan via de contactpagina

Santiago the Shepherd

“It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”

Sherry Felix - port4u

Artist, Photographer and Computer Tutor/Tech

Figuram Lumina

Thom Verleg

Yemrev Kiekt

...vooral in de natuur, soms op een zijpad...

Waar mijn pen ligt, ben ik thuis

Wherever I lay my pen, that's my home

schrijfselsvanmij

kleine dingen die me zoal bezig houden

willyhuisman

schrijver van korte verhalen en gedichten/hobbyfotograaf

Eiwawar

Samuel Bloch - Emotions from the world

noortjerusselcom.wordpress.com/

Noortje Russel - Tekst & Beeld

Eats Writes Shoots

Living & Tasting Life's Passions

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

Matroos Beek

Een grens is een wens

Jolk Fotografie

Fotootjes van dat wat mij bezig houd!

jhoudephotography

Simply photography

%d bloggers liken dit: