Russels Lof

Het is stil

Het is stil
doodstil

En ik luister

Naar de zwijgende wind
het wissende water
naar die lieve heer
zonder beestje

Het is stil
doodstil

Dus ik fluister

(Ik mis je)

Shhht

 

 

 

Advertenties

 1. Harry Sibum

  Ja, het is stil op Zoom, zo zonder jou. Gelukkig herinnerde ik me zojuist dat je hiermee nogal actief bent, en, wat fijn, hier staat wel recent werk van je. Zucht van opluchting. Van harte gefeliciteerd met je prijs voor de foto Dodendans, ik heb er met bewondering naar gekeken.
  Ik kom regelmatig terug om een kijkje te nemen waar je mee bezig bent, ook om je verhalen te lezen. Je subtiel taalgebruik spreekt me aan, ikzelf ben ook een liefhebber van onze taal.
  Hoop dat het goed met je gaat, met mij is alles ok, hoewel ik intussen wel erg oud begin te worden: 31 december aanstaande word ik eenenzeventig. Onvoorstelbaar.

  Hartelijke groet, ik hoop nog veel moois van je hier te zien!
  Harry Sibum

  • Ha, wat leuk je hier te treffen Harry! En hoe bijzonder om gemist te worden op Zoom! Ik vond het echt te tijdrovend worden, met een almaar uitdijende vriendenclub en lang niet altijd inspirerende fotografie. Maar dat laatste gold zeker niet voor jouw foto’s, die ik altijd verrassend en vaak ook grappig vond. Het is dan wel een heel andere tak van sport die je beoefent, maar daarom juist ook wel extra interessant. En je bent dus ook een taalliefhebber, leuk. doe je daar zelf ook wat mee?
   Op 31 december jarig, wát een dag! En eenenzeventig is niet meer piep nee, maar als je je (hopelijk) goed voelt, zegt dat ook weer niet zoveel. Ik wens je in ieder geval vast een mooie verjaardag en vooral een gezond, fijn en creatief nieuwe levens- én kalenderjaar!

   Hartelijke groet,
   Noortje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vogeltuin

De vogels die onze tuin bezoeken en de insecten en bloemen die er leven

Eveline Lenderink

op mijn werk rust copyright, wil je een foto gebruiken mail mij dan via de contactpagina

Santiago the Shepherd

“It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”

Sherry Felix - port4u

Artist, Photographer and Computer Tutor/Tech

Figuram Lumina

Thom Verleg

Yemrev Kiekt

...vooral in de natuur, soms op een zijpad...

Waar mijn pen ligt, ben ik thuis

Wherever I lay my pen, that's my home

schrijfselsvanmij

kleine dingen die me zoal bezig houden

willyhuisman

schrijver van korte verhalen en gedichten/hobbyfotograaf

Eiwawar

Samuel Bloch - Emotions from the world

noortjerusselcom.wordpress.com/

Noortje Russel - Tekst & Beeld

Eats Writes Shoots

Living & Tasting Life's Passions

The Nordic Light

VAA ERIKSEN PHOTO

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

grensgevallen

Een grens is een wens

Jolk Fotografie

Fotootjes van dat wat mij bezig houd!

leofotos.wordpress.com/

Leo van der Heyden Photography

jhoudephotography

Simply photography

%d bloggers liken dit: