Russels Lof

Leftovers

IMG_3825

Het blauwe uurtje

Mijn koelkast zit nog vol leftovers van de kerstdagen, al stellen die dagen qua kookkunst hier nada noppes voor. Ik kan namelijk helemaal niet goed koken, maar ik kan best redelijk een maaltijd klaarmaken. Proeft u het verschil? En met een aantal zondagse dagen in het vooruitzicht, deed ik belachelijk veel boodschappen, net als iedereen (hemel wat een ramp in die supermarkt) waar we nu nog een poosje mee vooruit kunnen.

De leftovers op mijn harde schijf verdienen het ook nog eens geserveerd te worden. Helaas zijn dat er zoveel dat zelfs mijn trouwste blogvolgers zouden afhaken, had ik ze allemaal opgediend. Ik beperk me daarom maar tot de paddenstoelen (gelijk dat schaaltje in mijn koelkast) die weliswaar niet culinair zijn, maar toch best te pruimen! Net als mijn eten, hoop ik…

IMG_3528

Herfstfeestje (spelen met blaadjes)

IMG_6564

In een zacht bedje…

IMG_6373

Zandhappers (midden op de Kale Duinen)

 

IMG_6872

Spijkerbed (opzekop)

IMG_6895

De fakir

IMG_9636

Saampjes…

IMG_1247

Pareltjes (het ‘zweten’ van een zwam, ook wel guttatie genoemd)

IMG_7765

Zomerstoeltje (gemaakt op 18 juli, volgens mij groeide hij uit een mesthoop!)

IMG_9654

De Nachtbrakers

IMG_6474

Spookstad overdag

IMG_6478

Spookstad ’s nachts…

 

 

.

.

.

.

.

 

 

 

Advertenties

 1. Jouw leftovers van 2015 zijn heel best te pruimen! Als je met die in je koelkast net zo fantasievol omgaat, gaat het culinair smullen worden. Ik wens je vast alle goeds voor 2016 en hoop ook dan weer te kunnen genieten van je inspirerende foto’s en teksten.

 2. José

  Wat een passende teksten bij deze leftovers ! Als trouwe volger wil ik nog wel een tweede portie van.
  Liefs en goede jaarwisseling. José en Hans

 3. Nou lieve Noortje, je bent wederom en vals bescheiden: Dat je van Russels Lof kunt smullen, daar was ik met alle voorafjes vrijwel volledig achter… Dan doet dit dessert duidelijk een dikke duit daarbovenop !
  Moge in 2016 ook de hoofd-gangen weer van Groots Karakter getuigen, in tegenstelling tot wat het woord doet vermoeden.
  Zo wensen je Peter en je Guusje.

  • Thank you Kat! Nice to notice that different people have different favorites. And thank you for your kind words, best wishes for 2016 and hope to meet you again here and at ‘your place’ 🙂

 4. ecingel

  Wat een prachtige k(l)iekjes! Ik ben veels te gulzig en zou wel van alles een hapje willen! Als ik een keuze zou moeten maken, dan ga ik voor “saampjes”!

 5. i happened to land here somehow. not sure what i clicked – but here i am and i enjoyed these leftovers. sometimes a meal tastes better on a second serving. glad you shared 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Eats Writes Shoots

Living & Tasting Life's Passions

willyhuisman

hobbyschrijver en -fotograaf

The Nordic Light

VAA ERIKSEN PHOTO

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

Grensgevallen

Een grens is een wens

Jolk Blog

Mijn foto's en nog meer....

jhoudephotography

Simply photography

Eliza Waters

My Own Paradise: Life on Seven and a Half Acres

Marloes

Thuis in ´t bronsgroen eikenhout

Deborah Hamar

Just me . . .

Reinhold Staden Photography

Noticing And Capturing Northern Light

Size of It

Ola's Photoblog

"I do wander everywhere"

(Quote from Shakespeare) - Photography, theatre, gardens...everywhere

Salal Studio

Photography from Pender Island and the Gulf Islands, British Columbia

jacq. veldman

columns | artikelen

%d bloggers liken dit: