Russels Lof

Zomerse herfst

aIMG_8459

aIMG_7821

Tja, het gaat natuurlijk nog een flink herfstige en waarschijnlijk ook winterse herfst worden (kan ook heerlijk zijn overigens), maar vooralsnog bevalt me die zomerse intro wel. Nu mijn hoofd weer eens de touwtjes in handen lijkt te hebben, is een paar uurtjes bossen op goede dagen zo mogelijk nog fijner dan anders. Hond(jes) mee, camera mee en, vooruit, dat hoofd ook mee.

Nadenkend en wat piekerend slenter ik dwars door het bos, speurend naar mooie plaatjes. En als ik dan eenmaal op mijn knieën of plat op mijn buik op het bossche bed lig, helemaal gefocust op die ene kleine paddenstoel, dat spinnetje of blaadje, hondjes scharrelend om me heen… dan vergeet ik alles wat zorgelijk is. Dan ben ik als een soort verwilderde wandelaar met zwarte knieën, takjes aan mijn shirt en bladeren in mijn haar (en een verdwaalde spin in mijn nek) volkomen gelukkig. Met hoofd en al.

Thuis is het nagenieten met de mooie plaatjes, terwijl de honden tevreden liggen te snurken, Fix ónder een deken in haar mand, Diaz languit op de bank. Buiten is het inmiddels donker. Ik doe de schemerlampjes aan…

Collages5

Die krasse knar van een Fix (15 jaar) gaat nog makkelijk een paar uur mee op paddenstoelensafari.Collages4

En het echte paddenstoelenseizoen moet nog beginnen… (jippie!)Blog herfst7

Kleurrijk, kleurrijk en nog eens kleurrijk! (daar word je toch vanzelf blij van?!)Collages3

Let op de hooiwagen met zijn alziend oog.Blog herfst5

Frosch in een andere pose…Blog herfst8

Nee, dit is geen rabarber… het zijn de stelen van de springbalsemien! Terwijl ik deze drie allerschattigste wantsjes op de balsemien fotografeerde, bombardeerde de plant me met zijn zaadjes…Collage springb herfst

Tot slot doe ik de schemerlampjes aan, want de dagen worden immers wel al duidelijk korter…aIMG_1751

Tot de herfstige herfst!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

 1. Heerlijk om ook zó weer met je mee te lopen, te genieten… ook van die geduldige lieverds Fix, Diaz!!
  Verder één grote grijnzende glimlach bij die gedachte aan jou als verwilderde wandelaar…
  Zalig !!

  • Eerlijk gezegd weet ik niet of dat een oog is, maar het lijkt er wel op he, eigenlijk op zo’n oogje dat je in de knutselwinkel kunt kopen om ergens op te plakken. Misschien heb ik dat wel gedaan… je weet maar nooit na die kikker 🙂

 2. Jeany

  oh wat zijn het weer prachtige foto’s, echt genoten weer, ze zijn zo sprookjesachtig mooi. ik zou zo mee willen. van de week wel even naar het bos geweest hier, maar met kleinzoon aan mijn broekspijpen komt er niets van foto’s maken, ik moet nog even gedulden ;)))

 3. ecingel

  Dag Noortje!
  Fijn voor je dat de storm in je hoofd is gaan liggen en dat je kan/kon genieten van een heerlijke wandeling.
  Wat zijn het heerlijk zonnige herfstplaatjes!
  Echt genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Eats Writes Shoots

Living & Tasting Life's Passions

willyhuisman

hobbyschrijver en -fotograaf

The Nordic Light

VAA ERIKSEN PHOTO

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

Grensgevallen

Een grens is een wens

Jolk Blog

Mijn foto's en nog meer....

jhoudephotography

Simply photography

Eliza Waters

My Own Paradise: Life on Seven and a Half Acres

Marloes

Thuis in ´t bronsgroen eikenhout

Deborah Hamar

Just me . . .

Reinhold Staden Photography

Noticing And Capturing Northern Light

Size of It

Ola's Photoblog

"I do wander everywhere"

(Quote from Shakespeare) - Photography, theatre, gardens...everywhere

Salal Studio

Photography from Pender Island and the Gulf Islands, British Columbia

jacq. veldman

columns | artikelen

%d bloggers liken dit: