Russels Lof

Thursday Challenge: Creative Photographs

a2IMG_8483

Not often my son co-operates when I want to make a picture of him… mostly he runs away when he sees me with the camera. Sometimes I bribe him with computer time or an other treat, but this time it was different. I had figured out a possibility on my camera with a ‘cool technique’ (multiple exposure – I’m not sure if this is a correct translation) for which he was willing to co-operate. Of course we made some much more exciting pictures than these, with one or more clones of my son, but I found the close-ups more suitable for the challenge. The picture he made of me on which I am cloned as a super woman rescuing my alter ego, woman in distress, I’ll spare you too…

IMG_9087

aIMG_8479

Thursday Challenge: Creative photographs (Motion Blur, Long Exposures, Unusual,…)

.

Advertenties

  1. Erg mooi en boeiend om naar te kijken! Heb je dit in de camera gedaan? Ik weet dat je met Nikon meervoudig kunt belichten en vind het jammer dat mijn camera dat niet kan. Ik hou van dit soort fotografie!

    • Ik zag op de site van Vroege Vogels een mooie foto van een sneeuwklokje waarbij de maakster zei: ‘een beetje experimenteren met meervoudige belichting’ en toen ben ik meteen gaan googelen wat dát nu weer was. Bleek het een mogelijkheid te zijn die ook op mijn camera zit (Canon EOS 70D)! Ter verdediging kan ik aanvoeren dat ik die camera nog geen halfjaar heb… maar ik denk dat ik alle menu-opties nu toch ook maar eens zorgvuldig langs moet lopen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vogeltuin

De vogels die onze tuin bezoeken en de insecten en bloemen die er leven

Eveline Lenderink

op mijn werk rust copyright, wil je een foto gebruiken mail mij dan via de contactpagina

Santiago the Shepherd

“It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”

Sherry Felix - port4u

Artist, Photographer and Computer Tutor/Tech

Figuram Lumina

Thom Verleg

Yemrev Kiekt

...vooral in de natuur, soms op een zijpad...

Waar mijn pen ligt, ben ik thuis

Wherever I lay my pen, that's my home

schrijfselsvanmij

kleine dingen die me zoal bezig houden

willyhuisman

schrijver van korte verhalen en gedichten/hobbyfotograaf

Eiwawar

Samuel Bloch - Emotions from the world

noortjerusselcom.wordpress.com/

Noortje Russel - Tekst & Beeld

Eats Writes Shoots

Living & Tasting Life's Passions

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

Matroos Beek

Een grens is een wens

Jolk Fotografie

Fotootjes van dat wat mij bezig houd!

jhoudephotography

Simply photography

%d bloggers liken dit: