Russels Lof

Wit

a2IMG_0492-001
aIMG_1087Na een paar zwarte dagen van afzondering in duisternis, met als nawee nog een grauwsluier over het toch al grijze buiten, zoek ik binnen het licht op: wit. Rietpluimpjes, veenpluisjes, een veertje, een witte snoet, een (niet heel erg) wit kontje… en dat samen met een beetje bruin, beige, echte natuurtinten. En van die lichte, witte, pure en natuurlijke schoonheid wordt het vanzelf ook weer lichter in mijn hoofd. En dan is daar mijn trouwe makkertje, beetje wit, boel bruin, om mij weer mee naar buiten te nemen (of ik hem…) met ook een lichter gemoed.

IMG_0517

aIMG_2208

aIMG_5055

aIMG_0500

aIMG_0531

aIMG_0483-001

aIMG_3938

1aIMG_3837-b

Advertenties

  1. Jaap Kroon

    Jeetje Noortje. Ik maak weer een diepe buiging. Uiteraard hele mooie foto’s. Daar geniet ik enorm van. Maar hoe jij je elke weer naar boven worstelt, daar neem ik bij de buiging ook mijn pet af!

  2. Anoniem

    Fijn dat de duisternis weer even weg is. Ik weet dat jij driedubbel geniet van je goeie dagen. Adembenemend mooi wit en fijn om te lezen. Wij genieten met jou via je blog mee van al dat fraais. Liefs,José

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Figuram Lumina

Thom Verleg

Yemrev Kiekt

...vooral in de natuur, soms ook op een zijpad...

Waar mijn pen ligt, ben ik thuis

Wherever I lay my pen, that's my home

schrijfselsvanmij

kleine dingen die me zoal bezig houden

willyhuisman

hobbyschrijver en -fotograaf

Eiwawar

Samuel Bloch - Emotions from the world

Eats Writes Shoots

Living & Tasting Life's Passions

The Nordic Light

VAA ERIKSEN PHOTO

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

grensgevallen

Een grens is een wens

Goldenpleasure

Photography

jhoudephotography

Simply photography

Eliza Waters

My Own Paradise: Life on Seven and a Half Acres

Deborah Hamar

Just me . . .

Reinhold Staden Photography

It's all about light and shadows

Size of It

Ola's Photoblog

%d bloggers liken dit: