Russels Lof

Kriebelbeestjes 2

aIMG_6111

aIMG_6116Omdat ik dol ben op kriebelbeestjes (zie een eerder blog), moet ik in de herfst toch altijd een beetje afkicken als alles is weggekropen, gestorven of naar binnen gevlucht. Toch tuur ik buiten nog altijd met mijn neus naar de grond en in de struiken of ik iets kriebeligs zie zitten…

Pas ontdekte ik op het mos een minuscuul wit motje, het was echt maar een paar millimeter groot, dat misschien wel het zeldzame tere herfstwitje is, zo stelde ik me voor… Ja,  ik fantaseer altijd graag dat ik een heel bijzondere (misschien wel onontdekte) soort tegenkom, en daarmee natuurlijk in de meest gerenommeerde natuurtijdschriften terecht kom! Alleen jammer dat ik helemaal niet weet welke al wel ontdekt zijn, en ik ook niet goed in determineren ben. En dit witte frummeltje was zó idioot klein, dat ik ‘m ook nog eens niet fatsoenlijk kon fotograferen.Toch proberen natuurlijk, hevig geconcentreerd (‘Diaz blijf!’) en de adem inhouden bij het afdrukken, maar thuis bleek op alle twintig foto’s een klein, bibberig wit vlekje te zien op een ook nog onscherp plakje mos. Ach ja.

Dan maar druppeltjes en vergane glorie-plantjes van dichtbij fotograferen. Ook leuk.

IMG_7669

aIMG_6130

IMG_7681

IMG_5323

IMG_7572

IMG_7574

Advertenties

  1. Dat is nog eens een heerlijke kriebeling…..
    Zo ben ik op het ene moment met mijn gedachten bij onze lieve dieren, en zo laat jij op het andere moment ons zien dat ook dergelijke kleine pareltjes je dag kunnen inkleuren

  2. Jaap Kroon

    Prachtig! Zo mag mijn kerstboom eruit zien. Nog een paar kleine lampjes of kaarsjes voor de avond erbij en de boom is klaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vogeltuin

De vogels die onze tuin bezoeken en de insecten en bloemen die er leven

Eveline Lenderink

op mijn werk rust copyright, wil je een foto gebruiken mail mij dan via de contactpagina

Santiago the Shepherd

“It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”

Sherry Felix - port4u

Artist, Photographer and Computer Tutor/Tech

Figuram Lumina

Thom Verleg

Yemrev Kiekt

...vooral in de natuur, soms op een zijpad...

Waar mijn pen ligt, ben ik thuis

Wherever I lay my pen, that's my home

schrijfselsvanmij

kleine dingen die me zoal bezig houden

willyhuisman

schrijver van korte verhalen en gedichten/hobbyfotograaf

Eiwawar

Samuel Bloch - Emotions from the world

noortjerusselcom.wordpress.com/

Noortje Russel - Tekst & Beeld

Eats Writes Shoots

Living & Tasting Life's Passions

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

Matroos Beek

Een grens is een wens

Jolk Fotografie

Fotootjes van dat wat mij bezig houd!

jhoudephotography

Simply photography

%d bloggers liken dit: