Russels Lof

Kriebelbeestjes

IMG_2469-002

Zoals uit mijn vorige bijdragen wel blijkt, kijk ik graag met een weidse blik. Ik geniet enorm van het wonen op het platteland, met vrij uitzicht aan alle kanten, en ik ben daarom ook dol op de groothoek van mijn lens. Maar eigenlijk loop ik net zo graag en ook heel vaak met mijn blik naar beneden. Speurend naar de grond of in de struiken, in het gras, of zoekend aan de waterkant. Dan kijk ik naar de schoonheid van het kleine, naar het wonder van de microkosmos, naar kriebelbeestjes… Wel een beetje een oneerbiedig woord voor bijvoorbeeld de oogstrelende vuurjuffer van hiernaast, die net uit haar larvehuidje is gekropen. En voor de griezelige, dikke kruisspin aan het eind is het weer een veel te lieve typering. Maar oogstrelend, lieflijk, wonderschoon of griezelig, kriebelig, fladderend, kruipend of wriemelend; ik geniet ervan en vind het juist zo mooi, die kleine wereld in de context van dat grote, grootse.

SlakjeDus als ik weer eens iemand niet groet, niet herken of eigenlijk niet zie, dan komt dat omdat ik weids om me heen kijk, of juist speur naar de grond. Ik zie vergezichten, wolkenluchten, zomertinten groen en oh, oppassen, daar kruipt een slak, en kijk dat enorme web daar, ach gut, een lieveheersbeestje. En tja, een mens zie ik dan wel eens over het hoofd…

IMG_2514   IMG_2549-001

IMG_2824

IMG_2740   IMG_3856

IMG_5276   lhb

IMG_6581

spin-001

Advertenties

  1. José en Hans

    Echt hoor Noortje ik heb het je al vaker gezegd, jij kan hier geld mee verdienen.
    Je weet de natuur te vangen en emoties in je foto’s te leggen.

  2. Karien

    Ja ik zie je blog vandaag voor het eerst (via Vroege vogels en de prachtige paardenfoto) en vroeg me ook af of je foto’s te koop zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vogeltuin

De vogels die onze tuin bezoeken en de insecten en bloemen die er leven

Eveline Lenderink

op mijn werk rust copyright, wil je een foto gebruiken mail mij dan via de contactpagina

Santiago the Shepherd

“It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”

Sherry Felix - port4u

Artist, Photographer and Computer Tutor/Tech

Figuram Lumina

Thom Verleg

Yemrev Kiekt

...vooral in de natuur, soms ook op een zijpad...

Waar mijn pen ligt, ben ik thuis

Wherever I lay my pen, that's my home

schrijfselsvanmij

kleine dingen die me zoal bezig houden

willyhuisman

schrijver van korte verhalen en gedichten/hobbyfotograaf

Eiwawar

Samuel Bloch - Emotions from the world

noortjerusselcom.wordpress.com/

Noortje Russel - Tekst & Beeld

Eats Writes Shoots

Living & Tasting Life's Passions

The Nordic Light

VAA ERIKSEN PHOTO

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

grensgevallen

Een grens is een wens

leofotos.wordpress.com/

Leo van der Heyden Photography

jhoudephotography

Simply photography

%d bloggers liken dit: