Russels Lof

Het Bos

IMG_2654

Ga je mee naar het bos? Dit zijn gevleugelde woorden voor Diaz die dan zijn oren spitst en mij hoopvol aankijkt. Als ik vervolgens bevestig dat we echt gaan, danst hij nog net niet de polonaise, maar dat hij blij is, is overduidelijk. Ook al gaan we wel tweemaal daags en is het vergelijkbaar met het blokje om voor sommige anderen, het blijft een feest voor Diaz. En trouwens ook voor mij.

IMG_2773In het bos moeten er natuurlijk wel eens foto’s gemaakt worden (Jonas: ‘Heb je die camera nu alwéér mee?’) en ook dan is het gevleugelde zinnetje, of kortweg het woordje bos een groot succes. Waar ik dan ook regelmatig flink misbruik van maak als ik de aandacht van fotogenieke Diaz met zijn mooie ogen wil krijgen; ‘Ga je mee naar het BOS?’ ‘Bos?!’ Dat we al lang in het bos zijn, maakt niet uit, de conditionering blijft zijn werk doen.

Niets heerlijkers dan met de hond het bos in. Kind mee, soms, want als het onvrijwillig is, kan het de bospret flink drukken (‘gaan we nu dan naar huis?’). Paardjes mee, leuk! Alleen niet meer erop, maar ernaast. Maar des te meer geniet ik ook van anderen met hun paard, erop, ernaast of in een sulky of kar.

En dan natuurlijk de bosbewoners. Hoe leuk is het als je een ree lichtvoetig voorbij ziet snellen (‘Diaz HIERRRR!!’) eekhoorntjes in een boom ziet acrobatieken (hond blijkt over springveren te beschikken) of een specht ijverig hoort hameren. Ik krijg er nooit genoeg van. En Diaz al helemaal niet.

IMG_6014-001

IMG_2650   IMG_8209r

IMG_8160r

Jonas Diaz bos   Elsloo_verstild[1]

Advertenties

    • Noortje Russel

      Dank je Margot! Jullie tweetjes waren/zijn ook wel een dankbaar onderwerp hoor, zeker in dat prachtige herfstbos. Binnenkort nog een keer in de herhaling? Ik heb nu een lens die niet hapert, weet je nog?!

  1. José en Hans

    Binnen kort maar weer even lekker met de honden het prachtige bos in bij jou.
    Nog 4 weken dan komen wij jullie kant weer op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Eats Writes Shoots

Living & Tasting Life's Passions

willyhuisman

hobbyschrijver en -fotograaf

The Nordic Light

VAA ERIKSEN PHOTO

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

grensgevallen

Een grens is een wens

Jolk Blog

Mijn foto's en nog meer....

Goldenpleasure

Photography

jhoudephotography

Simply photography

Eliza Waters

My Own Paradise: Life on Seven and a Half Acres

Marloes

Thuis in ´t bronsgroen eikenhout

Deborah Hamar

Just me . . .

Reinhold Staden Photography

Noticing And Capturing Northern Light

Size of It

Ola's Photoblog

"I do wander everywhere"

(Quote from Shakespeare) - Photography, theatre, gardens...everywhere

Salal Studio

Photography from Pender Island and the Gulf Islands, British Columbia

jacq. veldman

columns | artikelen

%d bloggers liken dit: