Russels Lof

Fotografieweer

dubbele regenboog

Het was gisteren en vandaag echt fotografieweer met die felle luchten en plensbuien (regenbogen!), prachtige wolkenpartijen en altijd geduldige (of zeer nieuwsgierige) modellen. En dan net een nieuwe lens hebben… genieten geblazen dus!

IMG_3316a   IMG_3395

IMG_3741

IMG_3516

IMG_3620

Advertenties

  • noortje64

   Dank je Peter, maar ik krijg de schoonheid wel in de schoot geworpen, ben ermee omringd! Ik hoef de deur maar uit te lopen voor een vergezichtje hier, regenboogje daar, koetjes… wat wil een mens nog meer?

 1. José en Hans

  Ik ben ook omringt met heeeeel veel schoonheid in de natuur om mij heen, maar kan deze schoonheid lang niet zo goed vangen als jij Noortje. Ga er a.j.b.iets mee doen naast deze leuke blog!!! Liefs,José

  • Jemig José, wat een lieve opmerkingen plaats je bij mijn berichtjes. Dat zijn fijne bevestigingen dat ik hier gewoon mee door moet gaan, ook al heb ik maar een enkele fan 😉 Ik begin komende zondag met de fotografiecursus Landschap en natuur (zin in!), hopelijk levert dat ook weer mooie plaatjes op! Veel liefs!

 2. Marc

  Ben ook fan van je!! absoluut getalenteerd ben je, laat veel mensen van dit moois genieten en het zou inderdaad zonde zijn als je hier niet meer zou halen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vogeltuin

De vogels die onze tuin bezoeken en de insecten en bloemen die er leven

Eveline Lenderink

op mijn werk rust copyright, wil je een foto gebruiken mail mij dan via de contactpagina

Santiago the Shepherd

“It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”

Sherry Felix - port4u

Artist, Photographer and Computer Tutor/Tech

Figuram Lumina

Thom Verleg

Yemrev Kiekt

...vooral in de natuur, soms ook op een zijpad...

Waar mijn pen ligt, ben ik thuis

Wherever I lay my pen, that's my home

schrijfselsvanmij

kleine dingen die me zoal bezig houden

willyhuisman

schrijver van korte verhalen en gedichten/hobbyfotograaf

Eiwawar

Samuel Bloch - Emotions from the world

noortjerusselcom.wordpress.com/

Noortje Russel - Tekst & Beeld

Eats Writes Shoots

Living & Tasting Life's Passions

The Nordic Light

VAA ERIKSEN PHOTO

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

grensgevallen

Een grens is een wens

leofotos.wordpress.com/

Leo van der Heyden Photography

jhoudephotography

Simply photography

%d bloggers liken dit: