Russels Lof

Moeder en Zoon

12

Ik zie ze voor me, mijn favoriete moeder en zoon: Carla en Frank van der Putten (Van Kooten en de Bie), gearmd door de winkelstraat (‘gezellig he?’) en samen op het ijs. Carla, in broekrok, mist haar man die zo goed kon zwieren, terwijl nestblijver Frank zijn frustratie niet onder stoelen of banken steekt. Hij wil niet met zijn moeder zwieren op het ijs, hij wil met een lekkere del van een meid zwieren langs de cafés. ‘Maar ik heb geen lekkere del van een meid, ik heb alleen mijn moeder. En daar ben ik voor behandeld,’ aldus Frank met de kaken stijf op elkaar.

Zwieren op het ijs kan ik niet, en mijn zoon is nog een zoontje. Voor hij 20 is, zal ik hem met zachte dwang het nest uit duwen, als hij dan tenminste nog niet zelf is uitgevlogen. Dan kan hij rollebollen met een ronde blonde meid zoveel hij wil.

IMG_7976-a-001

Advertenties

  1. José en Hans

    Jonas was een schattige baby en is een mooi kind dat het zeker weten goed gaat doen bij de meisjes later.
    (Nu ook al een beetje natuurlijk)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vogeltuin

De vogels die onze tuin bezoeken en de insecten en bloemen die er leven

Eveline Lenderink

op mijn werk rust copyright, wil je een foto gebruiken mail mij dan via de contactpagina

Santiago the Shepherd

“It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”

Sherry Felix - port4u

Artist, Photographer and Computer Tutor/Tech

Figuram Lumina

Thom Verleg

Yemrev Kiekt

...vooral in de natuur, soms ook op een zijpad...

Waar mijn pen ligt, ben ik thuis

Wherever I lay my pen, that's my home

schrijfselsvanmij

kleine dingen die me zoal bezig houden

willyhuisman

schrijver van korte verhalen en gedichten/hobbyfotograaf

Eiwawar

Samuel Bloch - Emotions from the world

noortjerusselcom.wordpress.com/

Noortje Russel - Tekst & Beeld

Eats Writes Shoots

Living & Tasting Life's Passions

The Nordic Light

VAA ERIKSEN PHOTO

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

grensgevallen

Een grens is een wens

leofotos.wordpress.com/

Leo van der Heyden Photography

jhoudephotography

Simply photography

%d bloggers liken dit: